kg

Pituus:cm  Paino:kg  

Uusimmat viestit - Kaikki keskustelut

25.11.2016 11:43 - Nimimerkki: terveydestä huolestunut

päätös nyt

nyt lähti pizzat,makkarat,hampurilaiset,suklaat,jäätelöt ja kaikki makeat herkut.Tilalle perinteinen lautasmalli ja liikuntaa pikku askelin aloittaen.Lääkäri totesi että minulla on alkava 2-tyypin diabetes.Ruokavaliolla katsotaan 3.3.2017 labra ja vastaanotto lääk.onko mitään muutosta tapatunut.

  

Viestisi on liian pitkä

Nimimerkki on liian lyhyt (alle 3 merkkiä)

Nimimerkki on liian pitkä (yli 50 merkkiä)

10.5.2017 00:25 - Nimimerkki: meminirkki - Vastaus nimimerkille terveydestä huolestunut

No onko laihduttaminen jne. edistynyt ns. toivotulla tavalla ja mitä lääkäri sanoi tuolla käynnillä 3.3.? Hieno juttu jos on-nistunut ja/eli toteutunut kuten tarkoitus oli! Tsemppiä, joka itekin huomannut kuinka paljon parempi olo Kokonaisvaltaisesti on kun on saanut painoa pudotettua enemmän liikkumalla ja terveellisempää ruokaa syämällä yms. tavoin Jes! :)

  

Viestisi on liian pitkä

Nimimerkki on liian lyhyt (alle 3 merkkiä)

Nimimerkki on liian pitkä (yli 50 merkkiä)

BMI-laskuri  Käyttöehdot  Palaute  bmiz.net

Bulgaria / Bulgaria   Tšekki / Tšekki   Saksa / Saksa   Tanska / Tanska   Viro / Viro   Espanja / Espanja   Suomi / Suomi   Ranska / Ranska   Kreikka / Kreikka   Unkari / Unkari   Italia / Italia   Liettua / Liettua   Latvia / Latvia   Alankomaat / Alankomaat   Puola / Puola   Portugali / Portugali   Romania / Romania   Ruotsi / Ruotsi   Slovenia / Slovenia   Slovakia / Slovakia